Hyr Vattenskoter i Göteborg

Våra vattenskotrar

Kompressormatad – 300 hk

Bara en kan vara snabbast! 60 knop – 115 km/h!

Vad sägs om 60 knop på ett par sekunder? Om du är på jakt efter en vattenskoter som skriker ”snabbhet”, så är Kawasaki Jet Ski Ultra 300LX vad du letar efter. Med 300 hästkrafter under sätet kommer du garanterat få all den fart du är ute efter. De lyxiga sätena, gjorda för tre personer, ser ut att göra de fartfyllda åkturerna till en ännu bättre upplevelse för hela familjen.

Den innehåller en av de största bränsletankarna i sin klass (78 liter), vilket gör att det roliga varar längre. De justerbara handtagen är gjorda för att passa alla sorters åkare, liten som stor. Ultra 300LX:an har en storlek på 3, 35 meter och en vikt på 462 kg.

Vill du inte att den skall vara så aggressiv finns det en nyckel som stryper ner den till 150 hk. Perfekt om du inte åkt så mycket tidigare eller om någon i din familj vill prova.

Hyr Vattenskoter i Göteborg
Hyr Vattenskoter i Göteborg

Kawasaki 166 Hk

50 knop – ca 95 km/h

Samma fina motor som i 300 LX men utan kompressor. Den nya ULTRA LX är utrustad med ULTRA 300LX högprestandaskrov . Laddad med teknik från mästerskapvinnande maskiner är det race-utvecklade skrovet stabilt och har hög precision.

Lätt att glömma, de flesta aktörer som hyr ut vattenskotrar har maskiner med runt 110 hk.